Cases waar we trots op zijn!

Wil jij ook een website of webshop waarmee je kan groeien? Neem dan snel contact op!

Contact opnemen Bel ons: 0342 42 35 45

Toch bijzonder dat dit het begin van een palmboom is.

Het begint met een klein zaadje. Een idee. Dat, als het de juiste voeding en aandacht krijgt, kan uitgroeien tot iets groots. Een aantrekkelijke business! Als online business developers helpen wij je jouw dromen waar te maken. In het besef dat het altijd klein begint. Zie hieronder hoe wij onze klanten hebben geholpen.

Cases waar we trots op zijn

IkWilTegoed

Voor IkWilTegoed hebben we een maatwerk Laravel webshop gebouwd dat communiceerd met een online magazijn waardoor de verkoop volledig geautomatiseerd is. Geen werk meer om codes handmatig in te voeren waardoor we fouten minimaliseren. Hiernaast hebben we de conversie geoptimaliseerd en de focus gelegd op mobiel omdat daar 90% van de bestellingen vandaan komen.

ViaDaan

ViaDaan was elke dag druk bezig met tientallen mailings te versturen voor huuraanvragen, dit hebben wij geautomiseerd om veel tijd (en geld) te besparen. Hiernaast kunnen wij nu de conversie gemakkelijk meten. Klanten worden automatisch gevraagd om hun aanvraag aan te vullen waardoor hun meer succes hebben met het vinden van een woning en de verhuurders beter hun keuze kunnen maken.

WoolFactory

Voor WoolFactory hebben wij een nieuwe huiststijl ontwikkeld, de winkel aantrekkelijker gemaakt en een nieuwe website gebouwd in ons eigen Laravel CMS. Het doel van de nieuwe website was om meer bezoekers naar de fysieke winkel te trekken, bezoekers te informeren over leuke breimiddagen en een inzicht te geven over de merken die gevoerd worden. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van vrolijke kleuren om zo met de winkel te matchen en Geesje als persoon naar voren te laten komen.

Valt ons verhaal in goede aarde?

Geen lange verhalen maar to-the-point advies en professioneel werk. Heb je een eerste goede indruk, laat het bevestigen in een persoonlijk gesprek met Adriaan Koppens.

E-mail: info@auroraonline.nl | Telefoon: 0342 - 42 35 45

Neem contact op