Natuurlijk aantrekkelijk

websites & webshops voor ondernemers die online willen groeien

Contact opnemen Bel ons: 0342 42 35 45

Toch bijzonder dat dit het begin van een palmboom is.

Het begint met een klein zaadje. Een idee. Dat, als het de juiste voeding en aandacht krijgt, kan uitgroeien tot iets groots. Een aantrekkelijke business! Als online business developers helpen wij je jouw dromen waar te maken. In het besef dat het altijd klein begint.

Een aantrekkelijke website of webshop maakt nog geen business....

WEBSITES

Betrouwbare en effectieve sites, die bouwen wij met veel plezier. Maar belangrijker nog is wat je er daarna mee doet. Want met alleen het bouwen van een website ben je er nog niet.

Het is net als met een auto: je hebt 'm gekocht, maar als je er geen brandstof in doet kom je nergens. Daarom is technisch onderhoud en zoekmachine-optimalisatie (SEO) van essentieel belang. Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date blijft, veilig is en optimaal presteert. Zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken en tijd hebt om te ondernemen. Goed gevonden worden met je website is een must!

WEBSHOPS

Wij ontwikkelen niet alleen webshops, we exploiteren zelf ook webshops. Dankzij deze unieke combinatie van kennis en ervaring weten wij als geen ander wat nodig is om de kassabel te laten rinkelen. Als online business developers kijken wij daarom nét even wat verder, omdat we beseffen dat een webshop geen doel is maar een middel.

Wij laten je graag zien hoe je kunt groeien, waar kansen liggen en wat de (technische) mogelijkheden zijn. Daarmee helpen wij je het verschil te maken. Extra superpowers krijgen wij dankzij ons netwerk van betrouwbare specialisten.

MAATWERK SOFTWARE OPLOSSINGEN

Laat techniek je helpen het werk makkelijker te maken. Wij maken slimme applicaties om processen te optimaliseren. Als developers is het onze sport om slimme dingen te verzinnen waar we trots op kunnen zijn. Van online rekentools, CRM-toepassingen, koppelingen voor je boekhoudsysteem tot een automatisch ticketsysteem. Als het om digitale ontwikkeling gaat is van het begin tot het einde code onze kracht!

Vanuit ons specialisme kijken we altijd verder. Heb je een koppeling nodig met een ander systeem of moet bestaande software geïntegreerd worden? Aurora Online zorgt ervoor. Net als voor de ideale domeinnaam en passende hosting. Want ook dat hoort bij development: zorgen dat de opgeleverde code op de juiste manier gepresenteerd wordt. Testen is dan ook een optie die je niet kunt uitvinken bij ons. Alles wordt grondig getest om de software toekomstbestendig te laten zijn. Zo weten we zeker dat iedereen ‘happy’ is wanneer we live gaan.

Pluk de vruchten van een goede samenwerking

"Samen optrekken, dat is onze insteek. Wij willen naast je staan als ondernemer en streven naar een duurzame samenwerking. Want als wij jou kunnen laten groeien, groeien wij zelf ook."

- Adriaan Koppens, business developer

Maar kunnen jullie dit ook?

MARKETING

Zonder doel is er geen bestemming. Vanuit onze marketing denken gaan we samen met onze opdrachtgever de doelen bepalen. Een heldere boodschap en het onderscheidend vermogen zijn belangrijke onderdelen voor het succes dat je online wilt bereiken. Wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Lees meer >>

GRAFISCH VORMGEVING

Het oog wil ook wat! Onze grafische vormgevers zijn bedreven in het maken van huisstijlen, folders, posters en ander drukwerk dat goed aansluit op de vormgeving van de website. Het begint met een goede briefing en het maken van een strategische analyse. Het resultaat is dan verbluffend goed!

FOTOGRAFIE/VIDEOGRAFIE

Bij Aurora Online hebben we professionele foto- en videografen die extra waarde toevoegd voor de bezoeker van de website, maar ook voor offline campagnes. Bovendien beloond Google de websites waar goede visuele content op staat. Wees eerlijk, goede plaatjes geven goede sfeer en maken het geheel aantrekkelijker.

COPYWRITING

Een optelsom van letters is nog geen goede tekst. Een pakkende tekst leid tot interesse, interesse leid tot aandacht en aandacht leid tot aankoop. Onze copywriter weet als geen ander online teksten te formuleren waardoor de website organisch bij zoekmachines worden gewaardeerd. Alles voor een goed resultaat! Lees meer >>

Onze klanten aan het woord

Doordat wij de nodige vraagtekens hadden bij de functionaliteit van onze website kwamen wij in aanraking met Aurora Online. Zij bouwden in afzienbare tijd een compleet nieuwe site voor ons, die qua snelheid, stabiliteit en uitbreidingsmogelijkheden alle verwachtingen overtreffen. Wij werden voortdurend betrokken in het ontwikkelingsproces en kregen ruimte voor eigen inbreng. Bij deze partner vinden wij de optimale mix tussen ‘kennis van techniek’ en ‘verstand van online marketing’.

Mia Koppens | CijferAdvies

Bijzonder prettige en snelle partij. Fijne samenwerking, geen nonsense en duidelijke afspraken die daadwerkelijk worden nagekomen. Boven verwachting!

René Stiphout | ViaDaan

Sinds enkele maanden maak ik gebruik van de diensten van Aurora Online, en ik kan niks anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Een jong en flexibel bedrijf met de nodige kennis van zaken.

Koen van Heest | IkWilTegoed

Cases waar we trots op zijn

IkWilTegoed

Voor IkWilTegoed hebben we een maatwerk Laravel webshop gebouwd dat communiceerd met een online magazijn waardoor de verkoop volledig geautomatiseerd is.

Bekijk case

ViaDaan

ViaDaan was elke dag druk bezig met tientallen mailings te versturen voor huuraanvragen, dit hebben wij geautomiseerd om veel tijd (en geld) te besparen.

Bekijk case

WoolFactory

Voor WoolFactory hebben wij een nieuwe huiststijl ontwikkeld, de winkel aantrekkelijker gemaakt en een nieuwe website gebouwd in ons eigen Laravel CMS.

Bekijk case

Valt ons verhaal in goede aarde?

Geen lange verhalen maar to-the-point advies en professioneel werk. Heb je een eerste goede indruk, laat het bevestigen in een persoonlijk gesprek met ons.

E-mail: info@auroraonline.nl | Telefoon: 0342 - 42 35 45

Neem contact op

Ons "natuurlijk aantrekkelijk" team

Voor verrassende groei resultaten

Adriaan Koppens

CEO / Groei adviseur

Robin van Maasakker

CTO / Lead developer

Mia Koppens

Administratie

Falco Mertens

Front-end developer

Yannick van Soest

Back-end developer

Fish

Company dog

Stagiair Laravel developer

Bekijk vacature

Stagiair grafische vormgeving

Bekijk vacature

Onze associate partners

Bart Balm

Copywriter / content marketeer

Loekie Schuivens

Online marketeer / analist

Otto Hadders

Videograaf

Karin van Zwol

Grafisch vormgever